Photobucket

zaterdag, maart 17, 2007

Promo voor landbouw op "Boerenstebuiten".

Via Kurt V., naar zijn eigen zeggen een trouwe bezoeker van Boerenblog (waarvoor dank) kreeg ik de hint om eens een kijkje te nemen op de site Boerenstebuiten, dit is een portaalsite met verschillende videoos "on demand". Anders dan in de programma's van de regionale televisie wordt hier video gepresenteerd gericht op bepaalde doelgroepen, onder andere landbouw, business, wellness, levensgenieten, ....


Hun video Boerenstebuiten wordt gepresenteerd door niemand minder dan de vorige Schoonste Boerin van Vlaanderen, Hilde de Sutter uit Gijzenzele.


Heel veel nieuws over Agriflanders op hun promovideo voor landbouw, in een flits kan je er zelfs onze stand met kaas en ijskreem zien in de hallen van Flanders Expo.


Labels: , , , , ,

3 Comments:

At maandag, maart 19, 2007, Anonymous Klaas schreef...

Naast boer zoekt vrouw wordt dit nu mn lievelingsprogramma :-D

 
At woensdag, maart 21, 2007, Blogger Luc Callemeyn schreef...

@Klaas,
ik vrees dat de programmatie nog een beetje beperkt is, dat je vele keren hetzelfde gaat zien.

 
At dinsdag, mei 29, 2007, Anonymous Anoniem schreef...

Beste Luc, je hoeft zich daar geen zorgen over te maken. 'Boerenstebuiten is gestart op 9 maart en op vandaag zijn er al ruim 50 verschillende reportages uitgezonden en een 12 tal nieuwbulletins. Het is zelfs zo dat je een gemiste aflevering, die meestal 4 reportages bevat later nog kan opvragen via de knop 'uitzending gemist ?' En dit allemaal gratis. Dus een beetje minder pessimistisch als het kan, we leven maar één keer.

 

Een reactie posten

<< Home