Photobucket

zondag, maart 11, 2007

"Boeren op een Kruispunt" uit de startblokken

Bericht van coördinator Riccy Focke

De land- en tuinbouw evolueert minstens even snel als andere sectoren. De verhoogde invloed van de wereldmarkt, dalende Europese steun en de snel veranderende en complexe administratie maken het er niet eenvoudiger op. Met enige trots kunnen we echter zeggen dat de meeste bedrijven hierop succesvol kunnen reageren.

Maar eerlijk is eerlijk: Er zijn echter ook bedrijven, die – door interne of externe omstandigheden - minder goed lukken in dit ondernemerschap. Allerlei problemen kunnen zich voordoen.
Ofwel zijn het problemen van persoonlijke aard, die zich uiten in angst, stress, slapeloze nachten. Hierdoor zien we bij sommige collega’s de motivatie zakken, daardoor ze in een vicieuze cirkel geraken.
Ofwel draait het bedrijf niet lekker: technische of financiële problemen zorgen er soms voor dat men de zaken niet vlot krijgt, waardoor er soms nieuwe problemen ontstaan.

Boeren op een Kruispunt heeft begrip voor dergelijke bedrijven en wil –indien de problemen niet bespreekbaar zijn met de bestaande boekhouder of bedrijfsadviseur (eerste aanspreekpunt) – voor u in de bres springen om uw zaak terug op de rails te zetten.

Voor de persoonlijke problemen werken we samen met Agricall: deskundige consulenten helpen u uw probleem in kaart brengen en bespreken met u de mogelijke oplossingen. De consulenten van Agricall hebben al jaren ervaring in uw sector en zijn nog steeds te bereiken op het GRATIS telefoonnummer 0800.99.1388.
Omdat persoonlijke problemen heel dikwijls onlosmakelijk verbonden zijn met bedrijfsgebonden problemen, wil Boeren op een Kruispunt hier ook verder meedenken. Op basis van de ervaring van de medewerkers en eventueel in samenwerking met externe deskundigen uit ons netwerk, beloven we u werkelijk te helpen. Deze dienstverlening is gratis en gebeurt in alle discretie.

Boeren op een Kruispunt is er niet “bedoeld voor de stoppers”: Wij geloven absoluut in de toekomst van de land- en tuinbouw. Na het aanpakken van de meest prangende problemen, zoeken we -samen met u- welke mogelijkheden u hebt om uw toekomst te maken.

Wellicht hebt u zelf onmiddellijk geen ‘onoplosbare’ problemen of vragen:
Omdat ieder land- en tuinbouwer als mens evenwaardig is, willen we vragen na te gaan of er geen collega’s, vrienden of kennissen zijn, die onze dienstverlening wél nodig kunnen hebben. Vertel hen over ons initiatief en geef hen discreet onze coördinaten. We beloven u dat we ieder vraag van de betrokkene zelf positief zullen beantwoorden. U kan ons het best helpen door deze mail gewoon naar al uw collega’s doorsturen: zo voorkomt u dat mensen rare dingen gaan denken.
Onze website zal regelmatig aangevuld worden met interessante informatie, die ieder land- en tuinbouwer kan interesseren. Bezoek eens onze
website. U kan er bovendien inschrijven op een nieuwsbrief, waardoor u op onregelmatige basis wordt geïnformeerd over onze werking en ons aanbod. U kan er alleen beter van worden.

Tot slot wensen we u persoonlijk nog goede zaken en veel geluk.

Dank bij voorbaat voor uw medewerking, in het verspreiden van deze boodschap.

Annelies Vande Vyvere & Riccy FockeBoeren op een Kruispunt vzw.
E-mail:
info@boerenopeenkruispunt.beFax 070/661055Op onze website http://www.boerenopeenkruispunt.be vindt u meer inlichtingen over onze dienstverlening.
Klik hiervoor de website...

Labels: , , ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home