Photobucket

woensdag, december 12, 2007

Nest presenteert de 2e editie van “Winterwarmte aan Zee”

Kom volgend weekend naar Oostende op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december (Koninginnelaan en de Noorse Stallingen) en bezoek het gratis winterevenement.
Het wordt een droog en koud weekend maar bij ons is het “winterwarm” en “het natje” staat je op te wachten!
Openingsuren: vrijdag en zaterdag van 14 tot 22 uur – op zondag van 10 tot 18 uur.
Een evenement opgebouwd rond 3 grote pijlers (demonstraties, animatie & exposanten) en daarnaast een aantal sterke NEST accenten.

Demonstratieprogramma met het magazine NEST
Een boeiend en gevarieerd NEST demonstratieprogramma op het binnenplein van de Noorse Stallingen met dagelijks toppers uit elk segment.
Elke dag is Filip Verheyden aanwezig. Hij schreef het bekroonde boek “De keuken van ons moeder”. Dagelijks komt hij een tweetal uur koken, telkens met een andere “moeder” uit zijn boek, telkens een ander lekker nostalgisch recept!
Elke dag zijn ook doorlopend floristen aan de slag.
Op vrijdag komt de “Koninklijke Unie van de Floristen van België”, op zaterdag verwelkomen we Eric Lockley en Els Van Cauteren en op zondag komen Franky Bollingh en Daniël Deprez ons verbazen met hun nieuwe creaties.
In de hobbytent zie je op vrijdag (van 14 tot 18u) het kaarsenatelier De Waaiberg aan het werk. Op zaterdag is de hele dag Cathie De Craemer aan het werk en op zondag komt Annemie Goderis vlechttechnieken demonstreren.

En in één van de standen kan je ook Baliehof terugvinden met het heerlijke assortiment kazen.
Tot dan?

Meer info over deze Kerstbeurs in Oostende : Winterwarmte aan Zee

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home