Photobucket

zondag, februari 12, 2006

Agrarische advertenties.

Veel mensen houden zich bezig om advertenties uit te pluizen op zoek naar een koopje, of net het omgekeerde, misschien willen ze wel van iets af dat in de weg staat.
Dat verklaart het succes van advertentiepagina's in de krant, of van betalende zoekertjeskranten.
Ook online is er heel wat te vinden.
Eén van de eerste aanbieders in ons vakgebied die ik tegenkwam waren de Zoekertjes onder Agriline, ook occa-prof en 2dehands hebben een mooi aanbod. Een van de snelst groeiende binnen deze sector is toch wel Kapaza!, dat ook enkele agrarische rubrieken bevat.
De aanbiedingen worden à la minute bijgewerkt, en het is vrij simpel om zelf een advertentie te plaatsen, zelfs met foto's of met film. Wie wil aankopen kan steeds zien of de verkoper die met mooie plaatjes afkomt wel te vertrouwen is, want een verkoopgeschiedenis kan steeds geraadpleegd worden. Dat schrikt de charlatans alvast af.
Hun eigen info :
Kapaza! is de grootste en meest gebruikte zoekertjes site van België.
Iedereen kan gratis advertenties plaatsen of op advertenties bieden en reageren. Dagelijks worden er vele duizenden nieuwe advertenties geplaatst, de totale waarde van alle aangeboden artikelen is op dit moment € 1.072.942.062,04! Blader door de rubrieken of gebruik het zoekformulier om de advertenties te bekijken.
Hier bereikt u Kapaza!.

1 Comments:

At vrijdag, april 14, 2006, Anonymous Anoniem schreef...

Ter info : sinds half februari 2006 zijn we ook met een nieuwe site gestart : http://www.boerzoekt.be . Op deze veilingsite voor de landbouwsector kan je ook gratis advertenties plaatsen. Zowel belgië als Nederlandse adverteerders.

 

Een reactie posten

<< Home