Photobucket

dinsdag, december 11, 2012

Land en Tuinbouw Salon in de Hallen van Roeselare

U kan er ons natuurlijk vinden met onze kazen
De beurs

Het Salon voor land- en tuinbouw editie 2012 vindt plaats op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 december 2012 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u.17e Salon voor land- en tuinbouw

Onze regionale land- en tuinbouwbeurs is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor de professionals uit de land- en tuinbouwsector. Zowel nationale als internationale bedrijven brengen op het Salon voor tand- en tuinbouw hun producten en diensten aan de man. Daardoor vindt werkelijk elke landbouwer, sympathisant en hobbyist zijn weg naar de gezelligste land- en tuinbouwbeurs. De beursorganisatie positioneert Het Salon voor land- en tuinbouw als toonaangevende beurs. Daarbij wordt veel belang gehecht aan de sensibiliserende functie van het evenement en aan het creëren van de optimale zakelijke opportuniteit voor de exposanten.Thema: "Groe(n)tjes uit Roeselare"

Deze editie mikken we sterk op de groenteverwerkende sector, een centrale pijler van onze streektrots. Het Salon voor land- en tuinbouw speelt zich dan ook midden in "de moestuin van Vlaanderen" af. Wij hebben de REO veiling, heel intensieve en omvangrijke land- en tuinbouw, een grote schare diepvriesverwerkende specialisten en talloze zaden- en plantenleveranciers.Hiermee is onze regio dé voedingsregio bij uitstek. De regio Roeselare claimt dan ook niet onterecht de titel van "Stad van de Voeding". In mei dit jaar wordt dat belang trouwens nog eens onderstreept met de opening van het Huis van de Voeding, dat een imagoversterking voor de voedings- en voedingsverwante sectoren nastreeft.Op Het Salon zal je niet alleen beleven, ontdekken en proeven… Er is meer, want we zetten zéér sterk in op de organisatie van boeiende en leerrijke seminaries en presentaties die zowel de huidige status als de toekomst van de groenteverwerkende sector in kaart moeten brengen.Binnenkort zetten we de kalender van de seminaries online. Blijf dus zeker op de hoogte via deze site of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home