Photobucket

zondag, oktober 31, 2010

"Countryside Flanders Expo : Genieten in landelijke stijl

Flanders Expo home:

Van zaterdag 30 oktober tot en met dinsdag 2 november vinden alle liefhebbers van de landelijke levensstijl opnieuw hun gading in Flanders expo Gent.Van interieur- tot tuindecoratie, van brocante tot ambachtelijke streekproducten en van hobby & mode tot arts & crafts...Naast deze vertrouwde ingrediënten heeft deze 16de editie een paar interessante nieuwigheden in petto :
Kooktheater by Culinaire Ambiance
Een aantal uitmuntende chefs tonen hun kunnen in vier kookdemo's per dag. Onder deze topchefs mogen we bekende personen rekenen zoals: Viky Geunes van 't Zilte, Dominique Persoone van The Chocolate Line, onze Ladychef of the Year 2010 Ingrid Neven en Claudia Allemeersch bekend als eerste Hobbykok van Vlaanderen. Veel van deze chefs maken na hun kookdemo tijd vrij om hun culinaire bestsellers te signeren
Dirk De Prins fungeert als gastheer tijdens deze kookdemo's. Het volledige demoprogramma kan u hier terugvinden.
Themahal Landelijk ToerismeIdyllische bed & breakfasts, logies op een hoeve, rustieke vakantiewoningen, ecotoerisme, toeristische diensten met tal van leuke 'uit'tips, regio's in de kijker en nog zo veel meer.Hal 2 wordt een hal om in weg te dromen van een landelijke vakantie !
Het Countryside boeket
Ter gelegenheid van Countryside lanceert Bloemenbureau Holland het Countryside boeket. Het boeket sluit perfect aan bij de gezellige huisstijl van de beurs. Prachtig getinte germini's vormen de basis van het boeket dat verder is samengesteld met santini chrysanten, amaranthus, sedum, aesclepia en grassen in warme herfsttinten.De hele maand oktober zullen bloemisten het Countryside boeket aanbieden voor 19,95 euro. Maar u kan ook een gratis boeket in de wacht slepen ! Breng de bon uit het magazine Nest mee naar de beurs en deponeer hem in de urne op stand 1316. Elk uur wordt een boeket aan één van de deelnemers weggeschonken !
Een thuis met Nest en FlamantOntdek op de stand van Nest een ruim aanbod aan ateliers om van je huis een thuis te maken !

Wij heten u van harte welkom !

U vindt de stand van Baliehof Kaas en Zuivelboerderij in Hall 4, direct rechts achter de broodbakovens van Rofco. Ons kaas-team staat u op te wachten!

1 Comments:

At donderdag, juli 23, 2015, Blogger Michdejongg schreef...

Dat klinkt erg leuk allemaal, jammer dat ik er niet bij heb kunnen zijn. Ik ben namelijk nog op zoek naar inspiratie om mijn tuin wat gezelliger te maken!

 

Een reactie posten

<< Home