Photobucket

woensdag, oktober 06, 2010

Brief ontvangen voor staalnames nitraat residu controle


Betreft: bodemstaalname in het kader van de nitraatraatresiducontrole 2010
Uw kenmerk (landbouwernummer / perceelnummer): 12345678910/ 12 Onze identificatie: 6589


Geachte mevrouw, geachte heer,


Recent hebt u van de Mestbank een brief ontvangen dat op één of meerdere van uw percelen een nitraatresiducontrole zal plaatsvinden in de periode tussen 1 oktober en 15 november 2010. Grond-, Gewas- en Milieulaboratorium "Zeeuws-Vlaanderen" is aangeduid als laboratorium om op uw perceel de bodemstaalname en nitraatanalyse uit te voeren.

De staalname op uw perceel met het nummer 254 zal doorgaan op (maand / dag van de maand / jaar) 10/6/2010 aanstaande.

Onze staalnemer beschikt over gedetailleerd kaartmateriaal en alle nodige gegevens om uw perceel te lokaliseren ook indien u niet aanwezig kan zijn bij de staalname.

Indien u bij de staalname aanwezig wenst te zijn dan kan u de avond voor staalname tussen 20.30 en 21.00 uur contact opnemen met staalnemer *********op het nummer +********** om te weten wanneer de staalname ongeveer zal aanvangen (bij geen gehoor voicemail duidelijk inspreken: noem uw -naaam, uw telefoonnummer en identificatie van het-laborato ium = 6589). Gelieve er wel rekening mee te houden dat de staalnemer zich steeds rechtstreeks naar het perceel zal begeven.

Om deze opdracht te kunnen uitvoeren, moet een strikte planning opgemaakt en gevolgd worden. Elke staalname moet bovendien ook op voorhand aan de VLM gemeld worden. Wij kunnen daarom niet ingaan op vragen om de staalname op een datum of tijdstip naar uw keuze uit te voeren.

Indien door onvoorziene omstandigheden de staalname niet op de geplande dag kan doorgaan (weersomstandigheden, ziekte), dan wordt u opnieuw verwittigd.

Hopende u hiermee van dienst te zijn,
 
Als ik het goed begrijp dan MOETEN de staalnames doorgaan, of de landbouwer nu tijd heeft of niet om daarbij aanwezig te zijn, uitstel is niet mogelijk omdat men zoooo gebonden is aan de eisen van de VLM
Daarentegen is het goed mogelijk dat de staalname uitgesteld wordt wegens onvoorziene omstandigheden: ziekte, regen, te warm te koud, hoofdpijn, auto wil niet starten en dergelijke.
Bedankt VLM voor de info.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home