Photobucket

donderdag, september 16, 2010

Lifestylebeurs - Home

Lifestylebeurs - Home: "Lifestylebeurs landgoed Pulhof september 2010"


openingsuren:vrijdag 17 september: van 13u30 tot 21u30,
zaterdag 18 en zondag 19 september: telkens van 10 tot 18u

De Lifestylebeurs is uitgegroeid tot echte topper binnen het segment en is in het najaar al aan haar 5e editie toe!
Van 17 tot 19 september gooit het Landgoed Pulhof opnieuw haar deuren open. Alles in verband met "het betere leven" wordt gepresenteerd.


De ongeveer 120 exposanten presenteren het mooiste op gebied van het landelijke interieur, de tuin, kunst, juwelen, the good life, ... het wordt een bijzonder leuk en uitnodigend gebeuren waar je ideeën opdoet, leuke dingen kunt aankopen en te midden een uniek kader inspiratie opdoet om er zelf in je huis, in je tuin en in je keuken tegenaan te gaan. De Lifestylebeurs werkt vooral naar niveau en wil alleen exposanten met hoogwaardige producten.
Interieurzaken met grote klasse en stijl.
De Lifestylebeurs heeft traditioneel aandacht voor het interieur. Je raakt volop geïnspireerd op de standen van inspiratie van nieuwkomers The Beque's Collection, Pascale Vilain, Coco's International en Antwerp Antique Center. Terug van weggeweest: interieurzaken Wim Van Reeth, Novart, Op-Sinjoorke en Jennes. maar ook bij de vaste waarden Het Notarishuis, De Koloniaal, Monique Relander en Feliz zijn uiteraard opnieuw van de partij. Daarnaast zijn er opnieuw de leuke snuisterijen bij Loek en Michèle. Ook de natuurstenen van Sobeco geven een uniek accent aan je huis en tuin. Een intieme sfeer krijg je dankzij de shutters van Shutters en Blinds. De originele huiden en vachten van Lambert De Groot geven meer dan een speciale sfeer aan je huis als je ze bovendien combineert met één van hun prachtige lusters gemaakt uit geweien. Je gaat met een karrenvracht aan ideeën naar huis en met plannen voor een facelift van je interieur.
Juwelen
Niet zonder enige trots stellen we 2 knappe ontwerpers aan het grote publiek voor. Claire Moens is al voor de vierde keer aanwezig en presenteert telkens opnieuw verrassende creaties naar eigen ontwerp.
Daarnaast geniet u van een ruime en geselecteerde kunsttentoonstelling.
De kunst heeft al telkens een belangrijk deel uitgemaakt van het evenement. Galerij Maru en Art+Deal, de speelse kunst van Elgrafix, de knappe beelden van Jan Verschueren we zijn er van overtuigd dat de kunstminnaar tot zijn trekken komt!
Tuinen met grote klasse
De tuin is al langer veel meer dan de planten. De tuindecoratie heeft een prominente plaats ingenomen in de tuin. We verwelkomen bijzonder graag Luc D'Hulst die met bijzonder veel smaak je tuin voorziet van mooie accenten en prachtige bijgebouwen. De tuindecoratie van Il Cupido geven speelse accenten aan je tuin en aan je interieur, de fantasierijke, authentieke beelden van Tibo, de unieke eikenhouten constructies en carports van Crown Oak Europe, Grandeur en Seven Oaks, de tuinkamers en oranjerieën van All Seasons, de tuincocons van Coconcenter ... er zijn zoveel mooie manieren om je tuin net dat ietsje meer te geven.
Planten
Op een lifestylebeurs mogen uiteraard wat planten niet ontbreken. Een overzichtje: Hodister (rotsplanten), de kruiden van 't Kruidenhuisje & Cook and Herb, de prachtige verzameling rozen van André Cateels, de winterharde exoten van Wintertuin, het mooie vaste plantenaanbod van Wim Timmermans en de prachtige buxusbollen van Immo Groen. Het is een mooi groen accent op deze Lifestylebeurs.
Koken is hot
Kijken naar de kookdemo's van o.a. David Mahieu en Bert Sanders werkt meer dan inspirerend. Deze 2 gedreven mensen achter "L'Aile ou la Cuisse" verzorgen vanaf nu niet alleen de catering op niveau, hun gastronomisch huis inviteert tijdens de Lifestylebeurs ook een aantal collega chefs om samen met hen kookdemonstraties te geven. Je kunt achteraf uiteraard zelf aan de slag met de barbecue die je vindt bij Grandeur.
The Good Life
Het leven is een feest. Op tijd en stond genieten van een prachtige cruise van Reizen De Cauwer, een geselecteerd wijntje van Laurent Richard of van je houtgestookte buitensauna of -bad van Saunabarrel.
Kinderanimatie
Nieuw dit jaar is de samenwerking met Ateljee Framboos. ATELJEE FRAMBOOS is een kinderkunstateljee waar kinderen tijdens de schoolvakanties kunnen onthaasten uit het digitale tijdperk en hun schermobsessie. Ze duiken in een wereld vol natuurlijke of stoere materialen zoals klei, deeg, verf, gips, papier mâché waarmee ze hun creatieve spinsels de vrije loop kunnen laten. Ze creëren kunstige beelden of enge monsters of bakken gewoon taartjes en koekjes. Ook tijdens de Lifestylebeurs prikkelt Catiane de fantasie van de kinderen en gaat op zaterdag en zondag met hen aan de slag in een tent, in de buurt van de cateringtent.


Authenticiteit
Je hebt het al gemerkt. Op de Lifestylebeurs vind je alleen maar echte producten. En zie je graag echte ambachtsmannen aan het werk, ga dan zeker kijken naar het Rietdekkersbedrijf Jongerden. Of geniet van een streepje harpmuziek van Luc Vanlaere.


Het evenement is een inspiratiebron voor velen, een plaats om contacten te leggen en met prachtige zaken naar huis te gaan.


De nocturne blijft een vaste waarde: enorm veel sfeer, een gezellige ambiance en tevreden bezoekers en exposanten. Ook de extra animatie wordt bijzonder gewaardeerd. We slaan die weg zeker verder in, zorgen voor nog meer animatie en gezelligheid en werken zo verder aan de ideale sfeer voor goede contacten.


Bezoek de site regelmatig en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes!


Interesse om deel te nemen? Ga dan meteen naar de pagina deelnemen!


Geert Simoen
organisator

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home