Photobucket

zondag, mei 23, 2010

VERRAS PAPA met een beestig ontbijt op de hoeve!zondag 13 juni 2010
VERRAS PAPA met een beestig ontbijt!
... en beleef de boerderij met het hele gezin.
Een verrassend ontbijt op de boerderij voor alle papa’s!
Zorgeloos de verkiezingsresultaten voorspellen in een uniek kader? Op Vaderdag hoeft niemand broodjes te halen bij de bakker. Schuif jullie voeten onder een rijkelijk gedekte tafel op de boerderij!

19 hoeves uit West- en Oost-Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk heten jullie met het hele gezin welkom voor een overheerlijk ontbijtarrangement. De gasten genieten er van een overheerlijk ontbijt vol natuurlijke en verse producten van de boerderij. Vers fruitsap, heerlijke melk, boerenbrood en verse eitjes, kaas en yoghurt,… Alles loeiend vers en op en top natuurlijk.

Na het ontbijt wordt iedereen uitgenodigd om een blik te werpen achter de schermen van de boerderij. Met de landbouwer als gids proef je van het reilen en zeilen op de boerderij en ervaar je met eigen ogen de absolute levende versheid.

Voor de kinderen is er op de boerderij natuurlijk ook heel wat te beleven. Met een zee van ruimte als belangrijkste troef en onder deskundige begeleiding van onze vrijwilligers kunnen ze zich naar hartenlust uitleven. Na het gezonde ontbijt natuurlijk.

En omdat het nu eenmaal Vaderdag is zullen alle papa’s naar huis gaan met een leuke attentie.
Via deze link kan je de folder met de contactgegevens van al de bedrijven downloaden.
http://www.west-vlaanderen.be/provincie/Nieuws/evites/Documents/folder_2010.PDF


Met steun van:

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home