Photobucket

donderdag, mei 10, 2007

Nieuwe vestigingsmanager VRV voor Vlaanderen.

Medegedeeld

Adriaan de Haan gaat naar Vlaanderen

Hierbij wil ik u graag melden dat Adriaan de Haan (34) na het vertrek van Jan De Keyser en in afwachting van de aanstelling van een nieuw te werven vestigingsmanager Vlaanderen, op halftime basis invulling zal geven aan deze functie van vestigingsmanager VRV.

Adriaan is op dit moment projectmedewerker Directie bij International Business Development in Arnhem en zal sommige projecten binnen deze afdeling ook verder blijven leiden of opvolgen gedurende zijn Vlaamse interim-periode.
Adriaan kent de leidinggevenden en de processen van VRV reeds vanuit een aantal opdrachten die hij eerder heeft uitgevoerd binnen CRV o.a. als voorzitter van de werkgroep Ondersteunende Diensten van Visie 2010, als lid van de stuurgroep Integratie Informatiesystemen en -verwerking CR Delta en VRV, en als coördinator klantfeedbacksessies 2006.

Mede daarom ben ik er van overtuigd dat Adriaan een energieke en enthousiaste support zal geven aan onze medewerkers in de Vlaamse regio.
Wij wensen hem veel succes met deze interim-opdracht.

Denis Volckaert


Het mag dus duidelijk zijn dat dit slechts een voorlopige interim-opdracht is, en dat op termijn de functie mogelijks door iemand anders zal ingevuld worden

Op de site van VRV kan u op de link Vacatures de volgende aanbieding vinden:
Vacature : Vestigingsmanager
De functie
U bent verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van alle werkzaamheden binnen VRV cv. Daarnaast bent u aanspreekpunt voor de leden van VRV vzw. U geeft leiding aan de vestiging bestaande uit ongeveer 90 medewerkers en u bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de diverse organisatieonderdelen. U houdt toezicht op efficiency, kwaliteit en handhaving van richtlijnen en begeleidt mede het bestuurlijk kader in de regio Vlaanderen. U treedt op als vertegenwoordiger van CRV in Vlaanderen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en als MT-lid bent u medeverantwoordelijk voor het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen en het behalen van de beoogde financiële resultaten.
Het profiel
U heeft een universitair of gelijkgesteld opleidingsniveau. U beschikt over goede kennis van het vakgebied. Daarnaast bent u resultaatgericht, kostenbewust en beschikt u over goede communicatieve en managementvaardigheden.
Uw reactie
Voor vragen omtrent deze vacature kun u contact opnemen met de heer Wim Haans, (P&O-adviseur), telefoon 00 31 26 3898835. Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Geïnteresseerden wordt verzocht vóór 18 mei e.k. een schriftelijke reactie, voorzien van cv te sturen naar:
CRV Holding BV t.a.v. Wim Haans P&O-adviseur) Postbus 454 6800 AL Arnhem Nederland

Gezien de standplaats Oosterzele zullen Vlamingen een voorsprong hebben voor deze functie...!!

Wie zich geroepen voelt, gelieve dringend te reageren.

Labels:

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home