Photobucket

vrijdag, mei 25, 2007

Met de groeten van ....

Gisteren was een drukke dag.
Koeien melken, zelf eten, koeien en kalveren voederen, dat komt wel elke dag voor.
Krista vroeg nog wat hulp bij de melkverwerking om melk af te vullen.
Daarna trokken we richting Flanders Expo voor een bezoek aan PPT-Food, een beurs voor toeleveranciers aan inrichters van gebouwen en machineparken voor de voedingsindustrie.
Omdat wij alweer wat aan het dromen gaan over wat nieuwe inrichting voor onze zuivellokalen wilden wij dit zeker niet missen.
Een collega van ons was al de dag voordien geweest, hij vond het maar niets. Allemaal toeleveranciers die niet voor ons bedoeld zijn, zo vertelde hij.
Hij was algauw weer thuis.
Bij ons was het net omgekeerd. We waren al anderhalf uur binnen en we hadden nog niet eens de buitentoer afgelegd van wat eigenlijk toch niet zo'n grote beurs was.
Telkens wij een stand verlieten zeiden we tegen elkaar: "en nu, op naar de volgende ..."
Uiteindelijk raakten wij daar tegen 17.00 uur weg met een tas vol nuttige folders, en heel wat afspraken op zak.
We dachten nog wel even tijd te hebben om door te rijden naar het UZ Gent waar Danny nu verblijft in de revalidatie, althans gedurende de week. In de weekends komt hij nu naar huis.
De revalidatie en de trainingen zijn zwaar, maar volledig op zijn toekomstige situatie afgesteld en er zijn al vorderingen, hetzij wel langzaam!
Misschien komen jullie hem wel tegen met zijn rolstoel op de nieuwe Algemene Landbouwbeurs te Wingene, dit weekend.
Ik denk dat ik jullie allemaal de groeten mag overmaken.
Daarna terug naar huis, en een boer heeft het voordeel dat zijn werk niet wegloopt, dus het werd nogal laat gisteravond, ook voor Krista die nog veel reinigingswerk moest afwerken.

Labels: ,

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home