Photobucket

dinsdag, mei 30, 2006

Bouw nieuwe loods uit de startblokken.

Gisteren hadden we na de ondertekening van het contract met de Bouwfirma Lafaut uit Pittem een eerste werfvergadering op het terrein met de werfleider en de verkoopsafgevaardigde.
Het terrein werd bekeken, opgemeten, situatie ingeschat.
Er komt een loods aan de kopzijde van onze sleufsilo's over een lengte van 45 m, een breedte van 12 m en een hoogte onder de dakgoot van 4.25 m. Een volledige lange kant blijft open, wel voorzien om later enkele schuifpoorten aan te hangen. De zijkanten worden aan drie zijden afgewerkt met een betonplint van 1,00 m hoogte en 14 cm dik, de rest van de hoogte wordt afgewerkt met metalen profielplaten die we (later) zelf zullen monteren.
De opbouw is al voorzien voor week 24, dat is dus al binnen 2 weken. De staalstructuur is al klaar gelast en gegalvaniseerd.
Maar eerst moet nog de oude en kapotte beton uitgebroken worden tussen de voorziene loods en de sleufsilo's, die wordt afgevoerd en gemalen en teruggebracht als onderfundering voor een nieuwe beton voor de koer en voor in de loods. Normaal is dit voor de firma RTS uit Zedelgem.
Dat beloofd weer druk te worden!

1 Comments:

At vrijdag, juni 02, 2006, Anonymous Anoniem schreef...

Amai zeg, grote veranderingen in 't verschiet!! Post af en toe eens een fotootje, dan kunnen we makkelijker volgen, niet?

Bloggroetjes,

 

Een reactie posten

<< Home