Photobucket

dinsdag, mei 24, 2011

Communiceren via Facebook en Twitter > Innovatiesteunpunt

Communiceren via Facebook en Twitter > Innovatiesteunpunt:

To Tweet or not to Tweet?Steeds meer grote en kleine bedrijven communiceren tegenwoordig via nieuwe kanalen zoals Facebook , YouTube, weblogs en andere sociale media. In mei bekijken we hoe deze nieuwe ontwikkelingen kunnen bijdragen aan promotie, verkoop en klantenbinding van je product of dienst. Moet je aanwezig zijn op Facebook of niet? Hoe kan je nagaan wat ze zeggen over je bedrijf? Hoeveel tijd of geld moet je investeren op dergelijke sites en rendeert het ook?

e-Pioniers aan het woordZowel in Geel als in Roeselare nodigen we een lokale Bed & Breakfast en een verbredingshoeve uit die aanwezig zijn op Facebook. Ze vertellen ons waarom ze onder meer via Facebook communiceren en wat de valkuilen zijn. Werk je in recreatie, toerisme of hoeveproductie en denk je dat deze kanalen ook interessant zijn voor jou? Kom dan zeker langs en ontdek het zelf!
Programma
19.45 Onthaal
20.00 Uiteenzetting mogelijkheden en voordelen, Gert Van Thillo
21.00 Kritische kijk en valkuilen, Stijn Smet
21.20 Succesvoorbeelden uit de sector
Roeselare:
’t Goed Ter Heule, Jolien Dewitte, bio-boerderij met zelfpluktuin ( http://www.tgoedterheule.be/ ) en ( http://www.facebook.com/home.php#!/pages/t-Goed-ter-Heule-Bio-boerderij/110396815664878 )
Boerenblog, Luc Callemeyn, zuivelboerderij
Geel:
’t Heuninghof, Chantal Nuyts, hoeve-ijs
22.00 Einde

Waar
Provinciaal Boerenbondlokaal,
Diksmuidsesteenweg 406/4, 8800 Roeselare

Inschrijving
Deze activiteit is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via het inschrijvingsformulier op de website of bij Diana Goris (diana.goris@boerenbond.be).

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home