Photobucket

woensdag, februari 23, 2011

Iedereen wint, ook met het e-loket

Geachte mevrouw, geachte heer,


Van 21 februari tot 21 april kan u uw verzamelaanvraag 2011 indienen. Het loont de moeite om dit via het e-loket (www.landbouwvlaanderen.be) te doen. Uit de resultaten van campagnejaar 2010 is immers gebleken dat het financieel steunverlies bij elektronische aangiftes bijna 50% lager ligt dan bij klassieke papieren aangiftes! Dit is ondermeer te danken aan de automatische foutencontrole die het e-loket uitvoert op de elektronische verzamelaanvraag.

Enkele andere belangrijke voordelen van het e-loket:
• Uw premies worden sneller uitbetaald.
• U krijgt op voorhand via de premiesimulatie een idee over hoeveel premies u zal ontvangen.
• U krijgt meer informatie over eigen en nieuwe percelen: perceelsoppervlakte, teelten in voorgaande jaren, blijvend graslandstatus, …
• Bij het invullen van een agromilieumaatregel krijgt u gedetailleerde informatie omtrent uw verbintenis of contract.
• U kan genieten van interactieve dossierinformatie na indiening van uw aanvraag. Via uw ‘mijn berichten’ wordt u geïnformeerd over belangrijke elementen van uw dossier. Eventuele aanpassingen aan uw dossier kan u onmiddellijk online doorgeven.

Het indienen van uw verzamelaanvraag via het e-loket levert u niet alleen vele voordelen op, maar bovendien maakt u kans op het winnen van een mooie prijs! Voor elke 1000ste aanvraag ingediend via het e-loket, wordt dit jaar een mooie mand met heerlijke streekproducten gereserveerd. Met wat geluk bent u de landbouwer die zijn verzamelaanvraag als 1000ste, 2000ste, … indient en kan u genieten van deze culinaire verwennerij. Als uw verzamelaanvraag elektronisch wordt ingediend door uw mandaathouder of consulent, komt u eveneens in aanmerking voor het winnen van deze mooie prijs.

Bent u nieuwsgierig welke zaken nieuw zijn op het e-loket tegenover vorig jaar? Lees dan het nieuwsbericht hierover op het e-loket.

Voor eventuele vragen of problemen kan u altijd terecht bij de e-loket infolijn.
Op de contactpagina van het e-loket vindt u per provincie het juiste telefoonnummer.

Veel succes met het invullen van uw verzamelaanvraag en veel geluk met de wedstrijd!

Met vriendelijke groeten,
Het e-loket team
__________________________________________________

Vlaamse overheid
Agentschap voor Landbouw en Visserij
Koning Albert II-laan 35, bus 41, 1030 Brussel

e-loket: http://www.landbouwvlaanderen.be/

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home