Photobucket

vrijdag, februari 11, 2011

Fokkerijvergadering Ruddervoorde

 CRV gewest Brugge-Kortrijk (Coöperatieve Rundvee Verbetering) houdt op 15 febr om 14.00 u zijn algemene vergadering in zaal De Zwaan in Ruddervoorde. Het dynamische bestuur van veehouders uit de streek van Brugge tot Kortrijk onder voorzitterschap van Jan Wallays uit Dadizele heeft voor deze vergadering het thema “melken na 2015” genomen, waarin de leden meegenomen worden in een fokdoel discussie waarin actief uw mening wordt gevraagd.

Het bestuur van uw gewest wil daarnaast echter nog meerwaarde geven aan deze vergadering en heeft ABS-voorzitter Hendrik Vandamme gevraagd om dieper in te gaan op ledenbetrokkenheid in coöperatief verband. Dit vanuit zijn functie.

Hendrik Vandamme woont te Oostende op een gemengd bedrijf (akkerbouw-melkvee). Hij is sinds april ’09 de nieuwe voorzitter van het Algemeen Boeren Syndicaat.

Als melkveehouder is hij ook lid van CRV en actief gebruiker van de diensten voor de veeverbetering en toen we hem vroegen of hij de leden van het gewest wilde toespreken omtrent het item ledenbetrokkenheid, aarzelde hij geen moment.

Iedereen hartelijk welkom!!!

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home