Photobucket

zondag, juli 26, 2009

AgriHolland Nieuws: CZAV verwerft meerderheidsbelang in Luc Pauwels NV

AgriHolland Nieuws: CZAV verwerft meerderheidsbelang in Luc Pauwels NV:

"CZAV verwerft meerderheidsbelang in Luc Pauwels NV"

Het bedrijf Luc Pauwels NV in het Belgische en CZAV in Wemeldinge bouwen hun samenwerking verder uit.
De organisaties werken al een aantal jaren samen op het gebied van de aankoop van granen en de verkoop van gewasbeschermingsmmiddelen, meststoffen en zaaizaden.
CZAV heeft een participatie van 70% in het Belgische bedrijf verworven.
Directeur Tino Pauwels houdt een belang van 30%.
Luc Pauwels NV is een familiebedrijf. De laatste decennia heeft het bedrijf een sterke groei gekend en daardoor is het inmiddels een belangrijke speler in Oost-Vlaanderen.
Het totale personeelsbestand bedraagt 30 medewerkers. Naast de hoofdvestiging in Assenede heeft de onderneming nog 3 Belgische vestigingen in Watervliet, Middelburg en Sint-Blasius-Boekel.
Tino Pauwels wil door het aantrekken van een extra aandeelhouder verdere stappen zetten in de professionalisering van het bedrijf. Door bundeling van krachten op gebied van inkoop, algemene bedrijfsvoering en logistiek kan Pauwels ook op lange termijn een sterke, concurrerende speler zijn op de Belgische markt en de groei verder voortzetten.
Het is de bedoeling van beide partijen dat Pauwels zijn bedrijfsvoering ongewijzigd zal blijven voortzetten. CZAV vervult de rol als grootaandeelhouder. Waar mogelijk zullen synergieën worden doorgevoerd op het gebied van interne bedrijfsvoering, inkoop en logistiek. De verkoopactiviteiten zullen rechtstreeks en ongewijzigd vanuit Assenede blijven plaatsvinden door het bestaande verkoopteam.
Tino Pauwels blijft aan als directeur van de onderneming.bron: CZAV, 17/07/09

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home