Photobucket

woensdag, mei 20, 2009

De 16de editie van de tuin eninterieurbeurs "Hof en Huys" in kasteel d'Aertryke te Torhout

Komend weekend zijn we aan de 16e editie toe van onze tuin- en interieurbeurs Hof en Huis.
Alle vertrouwde ingrediënten zijn opnieuw aanwezig:
een mooi plantenaanbod, knappe indoor- en outdoormeubelen, decorateurs, aparte voeding, dieren en natuurlijk ... een wervelend demonstratieprogramma waarbij je dagelijks ogen te kort komt.

Het kasteelpark

Het romantische park van Kasteel d'Aertrycke is een uniek domein met alles er op en er aan: een schitterend neogothisch kasteel omarmd door 2 mooie vijvers, een badhuis, een boothuis (waar je tijdens de wandeling nu opnieuw langs komt) en ga zeker ook eens op zoek naar de duiventil.

De demonstraties

Dagelijks geniet je van demonstraties. Niet alleen de herder met de Border Collie is opnieuw van de partij want het blijft een topper op ons evenement. Het is telkens genieten geblazen bij de demonstraties van het geleiden van schapen door een Border Collie. Een meesterlijk spel tussen hond en schapen. Deze demonstraties zijn er elke dag zo goed als doorlopend. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke nieuwigheden.

De miniatuurpaarden

Dagelijks zijn de miniatuurpaarden aanwezig maar op zaterdag en zondag zijn ze in groten getale aanwezig en geniet je van de wervelende European Miniature Horse Show met demonstraties, keuringen en shows van de miniatuurpaarden. Op donderdag en vrijdag kunnen de kinderen ook ritjes maken in een koetsje achter de paarden.

Barbecue demonstraties

De zomer komt er aan en dan haal je de barbecue uit. Tijd om wat bij te leren dus.
We nodigen "De Fielesoofen" uit die dagelijks twee gratis workshops komen geven. Elke dag rond een ander thema kun je tips & tricks leren van de echte specialisten. Meer info over de thema's per dag vind je op www.hofenhuis.be

Nest

Ook Nest is opnieuw aanwezig met elke dag één of meer demo's van floristen, decorateurs en een dessertenspecialist!


Je ziet, je komt ogen te kort op deze 16e editie van Hof en Huis

Vriendelijke groeten en tot heel binnenkort!

Geert Simoen, organisator

Praktisch

DATA:
21-22-23-24 Mei 2009

OPENINGSUREN:
telkens van 10 u tot 18 u

INKOMPRIJS:
algemene inkom: € 8
jongeren en 60+: € 7

ADRES:
Kasteel d'Aertrycke,
Zeeweg 42, Torhout
www.hofenhuis.be

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home