Photobucket

dinsdag, april 21, 2009

Lifestylebeurs en Tuinbeurs op Landgoed Pulhof te Wijnegem


Lifestylebeurs wordt schitterend

De lifestylebeurs staat helemaal voor je klaar! Van vrijdag 24 tot zondag 26 april kom je in het Landgoed Pulhof te Wijnegem in contact met in totaal 145 exposanten en demonstraties van het magazine Nest. 

Exposanten in het kasteel

Bij deze editie gooit het kasteel nu ook haar poorten open. Een vijftal exposanten exposeren in dit unieke kader, de 140 andere staan in het kasteelpark. Terwijl je van de standen geniet, heb je het voorrecht om voor het eerst in het kasteel te zijn.

Leuke primeurs!

Op de lifestylebeurs kunnen we jullie een aantal echte primeurs presenteren. Eén van de primeurs past helemaal bij de sfeer. Bij dit weer komen ze immers weer buiten: de cabrio’s. Audi lanceert net nu de nieuweAudi A5 cabrio, een pracht van een auto en die kun je voor het eerst komen bewonderen op het binnenplein van kasteel. Wedden dat je ogen te kort komt?

Nest presenteert een wervelend demonstratieprogramma!

Elke dag beleef je een aantal verschillende demonstraties. Nest zocht binnen elk segment van hun magazine een aantal toppers en we zijn dan ook fier om topkoks Frank Fol en Felix Alen te presenteren en ook de floristen Lies Martens, Franky Bollingh, Pierre Verwilghen en Veerle Welvis om er maar enkele te noemen. Ook De Zilveren Beer is aanwezig en heeft het over antiek. Daarnaast zijn een aantal decorateurs aanwezig die schildertechnieken demonstreren.  Bekijk hier het volledige Nest overzicht.

Ruim aanbod!

Op de lifestylebeurs kom je in contact met meer dan 145 exposanten en specialisten. 

Het aanbod is top! Bekijk hier alle exposanten.

Praktisch:

Voor alle verdere info verwijzen we graag naar de site.
Nu niet vrij? Noteer dan nu al de komende editie in je agenda: vrijdag 25 tot zondag 27 september 2009.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home