Photobucket

zaterdag, oktober 06, 2007

Waarheen dit weekend: Village Gourmand te Roksem.

Proeven van Vlaamse en Franse lekkernijen tijdens Roksem Kermis
Van vrijdag 5 oktober tot en met zondag 7 oktober is het terug kermis te Roksem (Oudenburg) met als één van de top- evenementen “Village Gourmand”, waarbij 10 Vlaamse en 10 Franse artisanale voedingsproducenten hun waren aanprijzen en proevertjes aanbieden.
Je kan er tevens proeven van het lekkerste brood in houtovens gebakken en gerenommeerde chefs houden kookdemonstraties.

Genieten van Village Gourmand kan op zaterdag 6 oktober vanaf 15 uur en op zondag 7 oktober van 9 tot 17 uur in zaal ‘t Centrum.
Hoogtepunt van de jaarlijkse kermis wordt ook dit jaar weer de zondag met een reuze rommelmarkt en vanaf 10.30 uur het “Roksems Circuit”; een treintje brengt alle belangstellenden naar het wijndomein Rotsaert, de witte molen en natuurdomein Hoge Dijken.
Op de archeologische site (rechtover Acantus) zijn er om 10.30 uur demo’s van hondenclubs.
‘s Middags kan je in restaurant Jan Breydel genieten van een kermissouper, muzikaal gekruid door een Frans Bauer-imitator. In de namiddag is er nog een billekarrekoers (13.30u), een concert door de harmonie StCecilia (15u) en het sluitingsbal in ‘t Centrum (18u).
Tijdens Village Gourmand zal je kunnen proeven van overheerlijk brood gebakken in de houtoven.


Roksem Kermis opent op vrijdag 5 oktober om 19 uur met de Fris-fuif met jump- en r&b-muziek.
Op zaterdagavond zijn er om 20.30 uur twee kermissoupers, namelijk in restaurant Jan Breydel met Eddy Viaene en in zaal ‘t Centrum met dansgelegenheid.

Meer info bij Restaurant Jan Breydel te Roksem

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home