Photobucket

vrijdag, maart 31, 2006

De Baliehof-film, eindelijk.

Ik had u vroeger al bericht over de film van Het Baliehof, waarin amateur-cineast Jacques Verniest de volledige werking van ons bedrijf met het gras, de koeien, de verse zuivel, de kaas en de verkoop op de markt op een mooie manier verwerkt heeft.
Na een plaats in de eerste vier binnen zijn club, heeft hij op de Provinciale wedstrijd ook een mooie plaats behaald, weerom bij de eerste vier.
Zover had hij het nog niet eerder gebracht, en het gevolg is nu dat hij in oktober mag deelnemen met zijn film aan de Nationale wedstrijd voor amateurs in Kortrijk.
Ik had hem vroeger gevraagd of ik zijn film op het Internet mocht plaatsen, hij was eerst een beetje terughoudend omdat een film die meedoet aan de wedstrijd "niet eerder in het publiek mag vertoond zijn". En het Internet behoort ook tot "in het publiek", en hij had natuurlijk zo niet graag zijn deelname verloren zien gaan.
Maar na bestuderen van de reglementen is men er toch uitgekomen dat het toch mag, en ik heb de film ge-upload naar het Internet via Google-Video, dat duurde meer dan tien uur, maar hier is ie dan :
De Baliehof-film.
Het geluid is misschien een beetje magertjes, maar in de originele film is nog mooie achtergrondmuziek opgenomen, maar ik heb geen zin om honderden euro's aan Sabam te betalen, dus hebben we dat spoor van de film gewist.
Veel kijkgenot.

6 Comments:

At vrijdag, maart 31, 2006, Anonymous Anoniem schreef...

amai, prachtig om te zien! Wat een verwerkingsruimte. Hoeveel machines staan er precies opgesteld om de melk te verwerken?

 
At vrijdag, maart 31, 2006, Blogger Luc Callemeyn schreef...

Dag Frank en Linda.
Wij hebben een koeltank voor volle melk, een afromer, een karn, een tank afgeroomde melk, een tank karnemelk,een machine om de zakjes te vullen, een roomijsmachine, enkele kookketels, een boterpakjesmaker, een paar broedkasten, een frigo, een kaastobbe, kaaspers, pekelbakken, kaasopslag, en heel veel enthousiasme .....

 
At zondag, april 02, 2006, Anonymous Anoniem schreef...

Een prachtig bedrijf, Luc!
Om trots over te zijn.
Een geluk (voor ons) dat er mensen zijn die ondanks alle administratieve pesterijen en ontmoedigingen nog durven te ondernemen en op te bouwen.

 
At maandag, april 03, 2006, Blogger Luc Callemeyn schreef...

Hedwig,
voor ons is het een werk van elke dag, maar we doen het nog steeds met heel veel plezier, maar er zijn inderdaad wat ambetante kantjes aan
Zonnige groeten
Luc

 
At vrijdag, juni 29, 2007, Anonymous Anoniem schreef...

groeten van geert

 
At zaterdag, november 08, 2008, Anonymous Anoniem schreef...

Ik heb jullie kaas voor de eerste keer gekocht op een kerstmarktje in Oostende,... jullie produkten zijn super,! en zo natuurlijk...vooral de kaasbollen kan ik niet weerstaan... Het is altijd een plezier om naar jullie marktkraampje te komen...

Doe zo voort !

Groetjes Inge (Oostende)

 

Een reactie posten

<< Home