Photobucket

donderdag, januari 06, 2011

Nieuw(jaar)sbrief Baliehof aan alle klanten en relaties

Onze Nieuwsbrief --- Baliehof

Onze Allerbeste wensen voor een aangenaam 2011


Bij het begin van dit nieuwe jaar houden wij er aan om u allen het allerbeste toe te wensen voor uzelf en allen die u dierbaar zijn. Wij wensen u veel succes in alles wat u onderneemt of waar u van droomt en wij hopen dat ook wij daarin een nuttig schakeltje van de ketting mogen zijn.

Na het feestgedruis en alle onregelmatige marktdagen en verkoopgelegenheden is er nu weer tijd voor een meer georganiseerd werkritme en wij zijn alweer volop bezig met het bereiden van de chocomousse, de vanillepudding en de yoghurt. Woensdag is weer de eerste woensdagmarkt van het jaar op de Burg in Brugge en wij verwelkomen u daar graag weer terug! En dan de zaterdagmarkt, en de zondagmarkt, en de hoevewinkel, ...

Cadeautjes? We kregen er maar niet genoeg van!

Krijgt u ook zo graag cadeautjes? Dan hebben wij nog goed nieuws voor u.

Want het volgende weekend vrijdag 7 en zaterdag 8 jan 2011 bezorgen wij elke klant een nuttig cadeautje.

Bent u nu al nieuwsgierig en wil u iets méér weten?

Kijk dan eens op onze website http://www.baliehof.be/  en klik even door op de NIEUWSBERICHTEN…

Veelgevraagde uitbreidingen van ons assortiment

Onze klanten vinden het belangrijk om in de hoevewinkel niet alleen de zelfgemaakte producten van Baliehof aan te kopen. Regelmatig krijgen wij suggesties om het assortiment uit te breiden met behoud van het ambachtelijke karakter van de producten. Dit is inderdaad ons principe, wij zullen in de mate van het mogelijke enkel streekproducten aanbieden van ambachtslui die dit met hart en ziel persoonlijk bereid hebben met afgeleide producten van eigen land of eigen dieren. Onlangs voegden wij nog het stoofvlees, de boerenpaté en de crèmepaté van Hoevevlees Maertens (Jabbeke) toe met als voordeel de uitzonderlijke houdbaarheid maar vooral de authentieke smaak zoals we die nog kennen van vroeger. Een interessante aanvulling aan kaasmanden is de advokaat van familie Koen en Heidi Beirens uit Houtave. Zelf bereid volgens ouderwets recept, en nu ook in kleine en grote flessen beschikbaar.

Op de agenda van Baliehof:

Vroeg in het jaar, als de natuur en de boer schijnbaar nog in rust is, zijn wij weer aanwezig op enkele landbouwbeurzen. Op 13-14-15-16 januari staan wij op de landbouwbeurs Agriflanders in Flanders Expo te Gent ( http://www.agriflanders.be/  ). Niet zonder reden wordt dit de Hoogdag van de Vlaamse Landbouw genoemd. Talrijke firma’s showen er hun modernste materiaal en er zijn ook verschillende prijskampen met de meest hoogwaardige dieren. Zoals de traditie het wil is er ook in hall 2 een voorbehouden plaats voor de hoeve- en streekproducten waar de bezoeker terecht kan voor onze specialiteiten en niet in het minst voor het voeden van hongerige magen. Zo zullen wij daar zelf aanwezig zijn met ter plaatse gebakken crocque monsieurs of een hoorntje met ijs, naar ieders smaak.
Staat u daar met een firma op een stand en hebt u broodjes nodig voor het hardwerkende personeel? Contacteer ons en wij doen u een speciaal voorstel!
De beurs Agriflanders is ook heel kindvriendelijk met een hall vol kleine en grote dieren. Een aanrader!

Even later is er te Roeselare de Agro-Expo of het Westvlaamse land- en tuinbouwsalon op 29-30-31 jan in de Hallen Schiervelde. Misschien iets meer gericht op de tuinbouw- en groententeelt, maar toch ook een ontmoetingsplaats voor iedereen die de agrarische sector genegen is. Ook daar zijn vele (kleine) dieren aanwezig. U kan ons vinden vlak aan de uitgang in de centrale plaats met andere streekproducenten en een kooktheater. Mjammie!
Als u niet kon aanwezig zijn op onze Opendeurdag in augustus 2010 dan is er voor u nog goed nieuws: op zondag 6 febr 2011 gaat de Dag van de Ambachten door en dan is het mogelijk om de kaasmakerij en kaasrijping te bezoeken en op de middag is er gelegenheid om een verzorgde kaasschotel te nuttigen met een goed glas wijn. Reserveren kan nu al ….. De ingang is gratis.

Nieuws heet van de naald: Bancontact in de winkel

Om onze klanten nog beter te kunnen dienen en om de betalingen nog vlotter te laten verlopen zullen wij in de hoevewinkel te Jabbeke en op sommige beurzen nu ook altijd beschikking hebben over een Bancontact betaalautomaat. Waarschijnlijk zal die in het komende kadootjesweekend al actief zijn.

Kadomanden en kaasschotels naar ieders beurs


Bent u het feesten nog steeds niet moe, dan doen wij u de suggestie van onze verzorgde kadomanden of een kaasschotel, op aanvraag met broodjes, met fruit of met onze aangepaste wijn suggesties. Bezorg ons uw bestelling enkele dagen op voorhand (tel 0474/432.687 of website) en vertel ons hoe uitgebreid u het wil, dan zorgen wij voor een perfecte verzorging, en met de smaak van de lekkere ambachtelijk kazen van Baliehof natuurlijk!

Bedrijfsbezoeken

De reismicrobe voor groepen en verenigingen of klassen krijgt ons samen met het voorjaarsgevoel weer langzaam te pakken, wij vragen u om contact met ons op te nemen om een bezoek te reserveren en dan zullen wij onze folder graag toesturen. Wacht niet te lang, want onze agenda is stilletjesaan bezig met opvullen ….

P.S. Op Agriflanders gaat de verkiezing van de Schoonste Boerin door, stemmen voor de publieksprijs kan hier tot 14 jan . Deze dames zorgen voor een goede promotie voor de landbouw, dus zeker uw steun waard.

P.S. Vergeet dus ons kadootjesweekend niet, nu 7-8 januari met een geschenkje voor elke klant in de hoevewinkel

Met vriendelijke groeten,

Luc en Krista


Van harte welkom in onze nieuwe Hoevewinkel elke week open op vrij en zat van 09 tot 18 uur
Wekelijkse markten te Brugge op woensdag zaterdag en zondag
Beurs Agriflanders in Flanders Expo Gent op 14-15-16 januari, een hoogdag voor de landbouw en zijn sympatisanten
Agro-Expo te Roeselare 29-30-31 jan in Hallen Schiervelde
Dag van de Ambachten op zondag 6 febr met geleid bezoek aan de kaasmakerij en een verzorgde kaasschotel. Reserveren !

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home