Photobucket

woensdag, december 09, 2009

Te lezen (en weg te gooien, denk ik)

Van een bezorgd familielid kreeg ik de volgende melding doorgestuurd.
Daarbij de vraag om het aan zoveel mogelijk mensen door te sturen.
Dat is bij deze dus gebeurd.
Moet ik dus mijn mailbox niet meer verder mee belasten.

DOORSTUREN OP VERZOEK VAN DE POLITIE/DRINGEND


Lees goed en stuur het door



Werd op de huistelefoon gebeld met de melding dat we een prijs gewonnen hadden. Of ik een 9 wilde toetsen om door te gaan! Slim geweest en de hoorn er op gegooid. Voor iedereen die een mobiele telefoon bezit: momenteel is er een bende actief die u belt op Uw GSM en zich voordoet als iemand van de provider waar U bij bent aangesloten. Men vraagt U tijdens dit gesprek om 09# of #09 in te toetsen ter controle van Uw toestel. DOE DIT NIET EN VERBREEK ONMIDDELLIJK DE VERBINDING. Deze bende beschikt over apparatuur om via de ingetoetste code het nummer van uw SIM-kaart te lezen en nieuwe kaarten aan te maken met Uw nummer. Hierdoor kan men op grote schaal fraude plegen op Uw kosten.

Maak dit bericht a.u.b. bekend aan personen die in het bezit zijn van een GSM-toestel. Een tweede methode die wordt toegepast is de volgende: U ontvangt een bericht op Uw GSM met het verzoek om nummer 0141 455114 te bellen. Dit moet U dus NIET doen! Als U dit namelijk doet, kan degene die U dat berichtje heeft gestuurd op Uw kosten bellen. Deze twee vormen van GSM-fraude zijn officieel bevestigd. PAS OP: Deze fraude wordt al op grote schaal toegepast! Als U dit bericht ontvangt, stuur het dan a.u.b. aan zoveel mogelijk mensen door!



Ann Vandenmeersche

Staf Adjunct-secretaris-generaal

Ministerie Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Tel: 02.800.35.94
GSM: 0499.996.341
Fax: 02.800.38.13


Voor wie het allemaal héél serieus neemt en zit te wacten tot die snoodaards op zijne GSM proberen te bellen, kijk hier even op de zoekresultaten van de naam van de dame die dit ondertekende (klik!).
Bij het eerste zoekresultaat staat : HOAX !
Dus nonkel, dat weet je dan ook weer.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home