Photobucket

zaterdag, oktober 31, 2009

Welkom op de 15de editie van Countryside op Flanders Expo te Gent, weekend 1 november


Flanders Expo home: "15 JAAR COUNTRYSIDE!"


15 JAAR COUNTRYSIDE!
Veel tijd voor nostalgie is er niet, maar een kleine reflectie over 15 jaar Countryside mag wel. Er werd gestart in de vierkante concerthal van Flanders Expo, tot de laatste meter gevuld maar niet eens een derde zo groot als nu. In een voorzichtige raming mikten we op 20.000 bezoekers voor deze fonkelnieuwe beurs, het werden er bijna 53.000!
De mediapartner had voor een orkaankracht aan publiciteit gezorgd, iets wat we op vandaag - met o.a. het magazine Nest - nog steeds realiseren.We kunnen gerust stellen dat Countryside een unieke positie bekleedt. Er is immers geen gelijkaardige beurs, vele honderden kilometers in het rond en - dankzij de diversiteit in het aanbod van de vele standhouders - is het aspect "landelijke levensstijl" op een nagenoeg perfecte manier ingevuld.
De voorbije twee edities werden de demo's en workshops die Nest in het speciaal opgetrokken auditorium bracht, door de bezoekers heel erg gesmaakt. Ook dit jaar zal Vlaanderens country magazine voor een uitgebreid interactief programma zorgen. Maak kennis met de vijf pijlers van Nest: huis & tuin, spijs & drank, country living, mode & wellness en hobby.
Als belangrijke mediapartner zorgen ze tevens voor een publicitaire campagne die Countryside volop in de spotlights zal plaatsen.
We kunnen nu al stellen dat de vijftiende Countryside de mooiste en meest aantrekkelijke editie ooit wordt !

Met landelijke groeten,
het Countryside-team

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home