Photobucket

dinsdag, juli 21, 2009

Het Nieuwsblad - Gemeente Brussel: Verkeersproblemen verwacht door landbouwersbetoging in Brussel

Het Nieuwsblad - Gemeente Brussel: Verkeersproblemen verwacht door landbouwersbetoging in Brussel:

"Verkeersproblemen verwacht door landbouwersbetoging in Brussel

BRUSSEL - De politie verwacht woensdag verkeersproblemen in Brussel als gevolg van een landbouwersbetoging. Dat werd bij de politie van Brussel-Elsene vernomen.
De politie verwacht 300 tot 400 tractoren, voornamelijk vanuit Henegouwen en misschien ook uit Namen. De landbouwers uit Namen zouden naar Brussel komen via de E411, de Waversesteenweg, Herman Debroux, de Vorstlaan, de Terhulpsesteenweg en de Waterloosesteenweg. Hun collega's uit Henegouwen zouden de N5 en de Waterloosesteenweg nemen.

De landbouwers zouden rond de middag verzamelen in het Terkamerenbos, om nadien centrum-Brussel te trekken via het Louizaplein, Brussel-Zuid en de Anspachlaan, om nadien via de Belliardstraat en de Kruidtuinlaan naar het Jubelpark te trekken. Hun terugreis staat gepland om 16.30 uur via de Tervurenlaan."

De politie verwacht verkeersproblemen op en langs het parcours dat de landbouwers uitstippelden. In de Europese wijk zal grotendeels een parkeer- en stilstandverbod gelden. Mogelijk worden ook de Reyers- en Jubelparktunnel richting centrum afgesloten.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home