Photobucket

zondag, december 02, 2007

AGRIBEX 2007 - NIEUWS (van 4 tot 9 december)

AGRIBEX behoort tot de grootste landbouw-beurzen van Europa.


Meer dan 400 exposanten uit alle geledingen van de landbouw stellen er hun producten en diensten tentoon op een oppervlakte van meer dan 100.000 m².
Het grootste deel van de 150.000 bezoekers bezoekt de beurs om te kopen of om zich te informeren over een aankoop die overwogen wordt.
AGRIBEX geeft aan de vakman een totaal overzicht van de landbouwsector:akkerbouw, tuin en groene zones, uitrusting en toeleveringsproducten voor de veeteelt , veeprijskampen,...

BIJZONDERE AANDACHT VOOR TUIN EN GROENE ZONES

Na de editie van 2005 blijft AGRIBEX in 2007 bijzondere aandacht besteden aan de sector "Tuin en Groene Zones", daarmee gevolg gevend aan de positieve reacties van bezoekers, de tevredenheid van de exposanten in deze afdeling en de realiteit op het terrein.

Ook in deze afdeling worden vooral de professionele gebruikers aangesproken. Het brede en in een hal verzamelde aanbod doet hen meer en meer naar AGRIBEX grijpen als hét middel om de nodige aankoopinfo te verzamelen.

Heel wat firma’s uit de sector weten dit en de vraag naar een goed uitgewerkte “Tuin en Groene Zones-sector” is dan ook aan beide zijden bijzonder groot. En net als in 2005 zullen ook op Agribex 2007 Gouden Buxussen door een vakjury uitgereikt worden voor Nieuwigheden in de sector Tuin en Groene Zones. Want ook in deze sector is innovatie en informatie een doorslaggevend argument om professioneel overeind te blijven.

FULL SERVICE TIJDENS DE PROFESSIONELE DAG

De Professionele Dag op Agribex is een vaste waarde geworden. Bezoekers krijgen de kans om in een iets rustiger sfeer informatie in te winnen en offertes aan te vragen. Voor exposanten is het de gelegenheid om een aantal van hun klanten op een gerichte manier te ontvangen en persoonlijker te behandelen.
Deze editie krijgen alle bezoekers van de Professionele Dag een “Full Service”. Wie die dag Agribex bezoekt kan gebruik maken van gratis parking, wordt stemmingsvol ontvangen, krijgt ’s middags een uitgebreid buffet, ... Hij of zij hoeft zich enkel te bekommeren om de essentie: contacten leggen, informatie inwinnen, zaken doen.


AGRIBEX IN EEN OOGOPSLAG

-De internationale landbouwbeurs van Brussel werd voor de eerste maal georganiseerd in 1909.
-Agribex ontving in 2005 nagenoeg 150.000 bezoekers over 6 dagen.
-Daaronder meer dan 11.000 buitenlanders uit meer dan 14 landen.
-Op de Professionele Dag werden 9.800 bezoekers verwelkomd.
-Agribex is de grootste overdekte landbouwmanifestatie in de Euregio.
-De beurs bezet meer dan 100.000m².
-Dagelijks zijn er op Agribex nationale of internationale veeprijskampen.
-78% van de bezoekers zijn professionelen uit de sector.
-21% van de bezoekers komt op Agribex een aankoop doen, 53% vindt de beurs een ideale gelegenheid om offertes aan te vragen.
-Agribex ontvangt ruim 200 journalisten.
-De bezoekers beoordeelden Agribex met een gemiddelde score van 8,7 op 10.
-Agribex ondersteunt het imago van de landbouw in de maatschappij.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home