Photobucket

zaterdag, december 01, 2007

Kokerello 2007

De kookbeurs Kokerello 2007 is weer begonnen.

Ook wij staan daar met een stand met de lekkerste boerenkazen, van de hand van de boerin. Stand 8317

Voor de vijfde keer op rij, brengt Kokerello een vernieuwend concept waar inspiratie en verrassing centraal staan.
In deze feesteditie gaan we opnieuw op culinaire ontdekkingstocht doorheen de nieuwste trends en oude waarden in de culinaire wereld.
Voor mensen met een grote culinaire interesse is de ‘Big City' een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zij gaan dan ook meer dan gemiddeld op citytrip want in de bruisende grootstad ontstaan nieuwe trends, wordt fris culinair talent ontdekt en de fijnste waren aan de man gebracht.

Kokerello wil een ‘Big City' zijn voor al wie van tafelen en koken houdt.
Meer zelfs, voor wie zich in het tafelen en koken wil onderscheiden.
Kokerello biedt u daarom voor de vijfde keer, en in een totaal vernieuwd concept, de unieke gelegenheid om gedurende 3 dagen te genieten van de nieuwste topproducten, nieuwste trends, betoverende kookdemonstraties enzovoort.
Duid alvast 1, 2 en 3 december met stip aan in je agenda.


Op vraag van onze bezoekers pakken we ook uit met een totaal nieuw project: De Kokerello Lifestyle Hal.
Vanaf nu zal de culinaire lifestyle hal de vele gastronomen, hobbykoks, foodies en andere lekkerbekken doorheen de mooiste culinaire omgevingen en presentaties leiden. In de aantrekkelijke inkomhal worden de nieuwste collecties tafelgerei en tafellinnen, trends in tafeldecoratie en hipste keukentoestellen letterlijk in de spotlights geplaatst.

Gastland Thailand
De Thaise keuken is wereldberoemd en één van de vele hoogtepunten van een reis naar Thailand. Maar deze keer hoef je niet naar Thailand te reizen om van al deze lekkernijen te kunnen proeven want Thailand komt naar jou! Thailand is immers hét gastland op Kokerello 2007.
Designmusuem Gent komt naar Kokerello!
Het Design museum Gent is een culturele instelling van Stad Gent. In België is het enig in zijn soort. In het verzamel- en tentoonstellingsbeleid ligt het accent op 20ste-eeuwse en hedendaagse vormgeving.
Kokerello café
In het gloednieuwe Kokerello café, uniek voor Kokerello ingericht, kan je als Belg genieten van verschillende bieren, vergezeld van een bordje kaas. In ons Kokerello café wordt het abdijbier Leffe 9° in de kijker gezet.


Grootste kaasfondue
Beemster, dat vorig jaar de Grootste Kaas van de Wereld maakte en op Kokerello presenteerde, doet dit jaar op Kokerello een recordpoging om de grootste kaasfondue van de wereld te maken… en te laten proeven. Er wordt gewerkt met een recept van een topkok.

Exclusieve demonstratie door elBulli
El Bulli, het 3-sterren restaurant in Girona (Spanje), heeft de keuken overal ter wereld een totaal nieuwe wending gegeven en wordt al verschillende jaren na elkaar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld. De Catalaan Alain Devahive, die wereldwijd demonstraties geeft voor elBulli, komt exclusief naar Kokerello. Hij geeft in het kooktheater een demonstratie op zondag 2 december om 11u15.


"Eetlust": een tentoonstelling van Els Hespel
Eetlust is de naam van een tentoonstelling met schilderijen van Els Hespel. Het vertrekpunt van haar werk is alledaags: fruit, groenten en gerechten.


Voor alle info: www.kokerello.be

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home