Photobucket

dinsdag, september 04, 2007

Daguitstap Agra-dames

De agra-dames van het H>outland zouden nog wel wat deelnemers kunnen gebruiken voor hun daguitstap.
Hieronder het programma:Het is opnieuw zover.
Onze jaarlijkse agra-uitstap komt er weer aan. Dit jaar willen we eens een stukje verderreizen en we gaan richting Brussel. De reis zal doorgaan op dinsdag 11 september 2007.

Het programma ziet er als volgt uit:

We vertrekken om 8 uur te Aartrijke( parking Jonckhove) en rijden dan richting Tienen waar we het Suikermuseum zullen bezoeken.

’s Middags nemen we een dagschotel op de Grote Markt te Tienen in restaurant “Incognito”.

Na het middagmaal vertrekken we richting Meensel waar we het fruitbedrijf van de familie Van Hellemont zullen bezoeken. Er worden appels en peren geteeld en ook verwerkt tot jenever, advocaat, enz.. Jeannine, ook agra-vrouw, zal de rondleiding verzorgen en natuurlijk mogen we ook proeven van al dat lekkers.

In de late namiddag rijden we richting Huldenberg waar we een bezoek brengen aan het bedrijf van de familie Meyhi waar druiven geteeld worden en ook deels verwerkt. Ook daar krijgen we de kans om te proeven.

Als afsluiter nemen we nog een avondmaal in de nabije omgeving van Huldenberg alsvorens terug huiswaarts te keren. We zijn omstreeks 22u terug in Aartrijke.

Deze dag willen we je aanbieden voor 44 euro.
In deze prijs zijn inbegrepen: bus, middagmaal + 1 gewone drank, vergoeding suikermuseum, vergoeding bedrijven, avondmaal+ 1 gewone drank, fooi chauffeur… eigenlijk alles.

We zouden het zeer tof en leuk vinden mocht jij er ook bij zijn.

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home