Photobucket

woensdag, februari 28, 2007

Jan De Keyser weg bij VRV.

Tot mijn grote verwondering bereikte mij via mail het bericht dat Jan De Keyser na meer dan 15 jaar gedreven inzet de Vlaamse Rundveeteelt Vereniging verlaat.
Het nieuws is nog bijzonder vers en de toekomst moet nog in één en ander klaarheid brengen, daar zal ik binnen gepaste tijde op terugkomen.
Wij zullen Jan, die we binnen het kader van VRV hebben zien opklimmen van Verkoper tot aan Manager VRV, missen met zijn heldere en meeslepende uitleg over stieren, over bloedlijnen, VRV producten en vooral over coöperatieve samenwerking.
Vooral zijn positie midden tussen de veehouders en hun familie maakte hem bijzonder geliefd.
Het bericht is mij ondertussen bevestigd.

Labels: , ,

7 Comments:

At donderdag, maart 01, 2007, Anonymous Anoniem schreef...

weer nen belg buiten! Straks schiet er niets meer over van de oorspronkelijke vrv

 
At vrijdag, maart 02, 2007, Blogger Luc Callemeyn schreef...

@anonymus,
vooreerst vraag ik je omwille van de duidelijkheid om een naam onder de post te zetten, dat is handiger om iets op te volgen.
En als antwoord, ja, dat klopt wel, maar wil je dan beweren dat hier in Oosterzele bij VRV Nederlanders gestationeerd zijn aan de top? Nee toch?
Tja, het is jammer dat Jan "andere wegen wil bewandelen" maar misschien komt die plaats dan open voor iemand die wil doorstromen?

 
At dinsdag, maart 06, 2007, Anonymous Anoniem schreef...

Mijnheer Callemeyn,
Blijkbaar ben je niet op de hoogte van de structuur van VRV. De voorganger van Jan was wel degelijk een rasechte Nederlander! Dus een nederlandse manager, en dat is toch de top in België?!
En een antwoord op de eerste anonymous, als je schrik hebt dat er van de " oorspronkelijke" VRV niets meer overblijft, Er zijn er het laatste jaar al verschillende vertrokken die al veel langer bij VRV werkten dan Jan, en bij de 'echte' oorspronkelijke VRV behoorden!

 
At dinsdag, maart 06, 2007, Blogger Luc Callemeyn schreef...

@anonymus,
Komaan zeg, leer mij de struktuur van VRV niet kennen.
De voorganger van Jan de Keyser als directeur van VRV was dr. Ignace Moyaert, geboren en getogen te Bekegem, en dat is hier 4 km vandaan.Dus duidelijk een Vlaming.
Zijn voorganger was Denis Volckaert, voorheen inspecteur in O Vl, en die vertegenwoordigt Vlaanderen in ... jawel, Nederland.

Ik voer verder geen discussie met een anonieme persoon.

 
At woensdag, maart 07, 2007, Anonymous Danny(1e anonymous) schreef...

Amai, dit ligt blijkbaar gevoelig.

Een vraagje: welke grote beslissingen worden er nog in Oosterzele genomen?
de 2e anonymous zal opvolger bedoeld hebben ipv voorganger.

Denk je dat de overblijvende vlamingen het volhouden om elke week naar midden-Nederland(bijna noord) te trekken voor vergaderingen? Nederlanders doen niks liever dan vergaderen.

 
At woensdag, maart 07, 2007, Anonymous Danny schreef...

Spijtig dat er geen alternatieven zijn voor VRV

 
At woensdag, maart 07, 2007, Anonymous Anoniem schreef...

De voorganger van Jan was Bart-Jan Wulfse, een Nederlander, en dan hadden we Ignace en dan Denis Volckaert! Leuk om ook eens anoniem te reageren , zoals gebruikelijk op een blog.

 

Een reactie posten

<< Home