Photobucket

vrijdag, oktober 07, 2011

Geachte mevrouw,
CRV wil graag het contact verstevigen met de vrouwelijke, agrarische ondernemers. Daarom organiseert zij op 11 oktober 2011 in Temse, een speciale dag voor boerinnen.
Met het thema ‘kom verder’ wil CRV aangeven dat ze boerinnen wil uitnodigen om verder te komen. Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk: ‘kom verder, welkom, laten we kennismaken,’ en figuurlijk; kom verder met jezelf én met je bedrijf. Anderzijds stelt CRV vast dat CRV boerinnen nodig heeft om zelf verder te komen. CRV wil meer boerinnen in haar besturen, omdat CRV ervan overtuigd is dat teams van mannen en vrouwen beter presteren.
Het ochtendprogramma bestaat uit boeiende sprekers en een gezellige lunch. In het middagprogramma kunt u twee workshops volgen (zie achterzijde). De workshops worden veelal gegeven door vrouwen die bij CRV werken.
De CRV-vrouwendag is exclusief voor leden en klanten van CRV. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel dient u zich vooraf in te schrijven. Dit kan via de CRV-website (www.vrv.be) of via de klantenservice (078-154444, toets 1). Op de website is tevens meer informatie is te vinden over het programma en de workshops. Wees er snel bij, want vol is vol.

Met vriendelijke groet,
Noël Van Leeuwe,
Voorzitter VRV

Spreker op de CRV-vrouwendag: Greet De Roo
Mevrouw Greet De Roo (46) is moeder van Pieter-Jan, Robbert-Jan en Willem-Jan en baat samen met haar man, Raf Coens, een melkveebedrijf uit in Ruiselede. Zij is voltijds boerin, lid van de coöperatieraad van Milcobel én (de eerste vrouwelijke) burgemeester van Ruiselede.
Greet geeft aan dat zij uitkijkt naar de CRV-vrouwendag waar zij haar kennis en ervaringen graag wil delen met de Vlaamse boerinnen.

Meer info : http://www.vrv.be/

0 Comments:

Een reactie posten

<< Home