Help Tante Madeleine (80) een stemmetje vooruit
De tante Madeleine van Els Vande Vijver en Koen Ally (Camden, Indiana) (wie hun blog Koen en Els heeft gevolgd weet perfect wie dat is) is genomineerd tot één van de beste "sweetest cooks" van Vlaanderen, misschien wel van de wereld.Alleen, ze heeft nog een paar stemmen nodig om met haar eenvoudig recept verkozen te worden.
Dus, allen alhier stemmen maar
Het exclusieve recept:
duur: tussen 30 en 60 minuten
Nodig:
3 appels, 3 lepels suiker, 6 lepels suiker, 2 eieren, 100 gr bloem, 100 gr boter, 3/4 L melk, 1 pakje vanillesuiker, likeur vb. Amaretto.
Het geheim:
Het geutje likeur over de boudoirs. En de melk die gebruikt wordt is vers van de koe.
Hoe maak je het?
Appels in schijfjes stoven.
De créme: boter smelten, bloem onderroeren, melk per deel bijvoegen.
Suiker en eierdooiers toevoegen. Als laatste het eiwit in sneeuw geklopt toevoegen.
Bedek een vuurvaste schotel met boudoirs, bevochtig met likeur, appels boven gieten, als laatste de créme.
Grillen.
En smullen maar!
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home