Photobucket

dinsdag, september 02, 2008

Denis Volckaert verlaat directie CRV

Directielid Denis Volckaert zal binnen afzienbare tijd CRV Holding BV gaan verlaten. Het vertrek is ingegeven door privéredenen, met de intentie om terug te keren naar een Belgische werkomgeving.
De heer Volckaert is in 2002 toegetreden tot de directie van CRV, na het besluit van de Vlaamse Rundveeteelt Vereniging VRV en CR Delta in Nederland tot een definitieve samenwerking. Tot 2002 was hij algemeen directeur van VRV v.z.w. te Oosterzele in België. Binnen CRV is Denis Volckaert momenteel als directeur verantwoordelijk voor de divisie Verkoop en Dienstverlening in Nederland en Vlaanderen.
Omwille van privéredenen heeft Denis Volckaert aangegeven terug te willen keren naar België. Hij zal te zijner tijd terugtreden als lid van de directie van CRV Holding BV.De raad van commissarissen heeft zijn bijzondere waardering uitgesproken over de wijze waarop Denis Volckaert heeft bijgedragen aan de vorming van CRV en de integratie van de Vlaamse en Nederlandse organisaties en markten in de afgelopen jaren.
Tot een nog nader te bepalen tijdstip blijft Denis Volckaert volwaardig lid van de directie van CRV Holding BV, met alle taken en verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt, inclusief de verantwoordelijkheid voor de divisie Verkoop en Dienstverlening Nederland en Vlaanderen.

5 Comments:

At dinsdag, september 02, 2008, Anonymous Anoniem schreef...

weet je wat ik denk
dat die gierige hollanders veel te weinig betalen voor een man met zo een capaciteiten.

 
At woensdag, september 03, 2008, Anonymous Danny schreef...

Ik denk niet dat geld de reden was. Het kan, maar daar heb ik geen informatie over.
Ik zie 2 andere redenen: 1)samenwerken met hollanders is niet altijd gemakkelijk en zeker niet in zo een bedrijf. Veel te veel vergaderen; nederlanders beloven veel, maar als het erop aan komt,... . CRV geeft een quasi monopoly en gedraagt zich daar meer en meer naar.
2)de hoofdzetel van crv ligt nogal hoog in Nederland: alle belgen die daar minstens 1x in de week moeten zijn, zullen afhaken. meer dan 3 uur rijden is, zoals vermeld, niet houdbaar met een gezin.

Ik heb het al eens geschreven: van de oorsponkelijke VRV-mensen zal niets meer overschieten. En de subsidies van de overheid voor melkcontroles en dergelijke gaan naar ... nederland. Ik hoop dat er zo snel mogelijk een andere firma in Belgie opstaat om melkcontroles te doen.

 
At woensdag, september 03, 2008, Anonymous Anoniem schreef...

dat is nu ne keer gesproken danny, met die hollanders valt inderdaa niet te werken....en let op, we hebben nog maar het topje van de ijsberg gezien

 
At woensdag, oktober 01, 2008, Anonymous Anoniem schreef...

Belachelijk dat hij VRV verlaat om prive redenen....zijn bed is al lang gemaakt ergens anders, al voor hij het gezegd heeft dat hij VRV verlaat. Laag bij de grond zou ik zeggen.

 
At donderdag, oktober 02, 2008, Anonymous Anoniem schreef...

Pfffffffff
Jullie zitten er allemaal dik naast : het is enkel en alleen privé , dat weet ik heel zeker

En dan jullie kreten over ollanders: populistisch en racistisch tot en met:
je stemt ook zeker voor het vlaams blok of voor jean marie dedecker? Of pacht je nog aan het bisdom?

zonder de hollanders stond veeverbetering hier nog nergens of zou je je blauw betalen voor een rietje sperma van een topstier.

als je ziet waar we nu staan bij vroeger, dan heb je vandaag gesekst sperma veeeeeeel goedkoper dan in buitenland en je bent zeker dat het kwaliteit is.
En dat alleen maar door de ollanders.

Of heb je nu genetische merkers, die ollanders en walen samen gemaakt hebben.

 

Een reactie posten

<< Home